dimarts, 27 de març del 2012

Valoracio projecte final.

Com ja hem anat explicant durant totes les entrades al blog, vam tenir la idea ben clara des del principi - tot i que el projecte final, obviament, n'ha presentat alguns canvis. Això ens va facilitar molt el posar-nos a treballar en el projecte ràpidament. Vam començar per coses bàsiques, com fer l'storyboard, escriure un guió literari, buscar vídeos, textos i pel·lícules que ens puguessin servir d'inspiració - en conjunt, vàrem fer una recerca bastant àmplia.

Un cop ho teníem tot - material, guió i idea - vam anar a Calella i ho vam grabar tot d'una tirada. Tot i que semblava un procès dificil al haver-ho de fer tot amb escènes úniques, ja que no en podíem fer-ne més d'una per el fet de que la Júlia s'hagués de banyar, ens en vam sortir prou bé. A l'hora de muntar el vídeo, vam contar amb la col·laboració de l'Aurora que ens va ajudar molt i ens va orientar en l'edició i presentació final del nostre treball. D'altra banda, gràcies a que el pare de la Júlia té un estudi de grabació, vam poder gravar la veu fàcilment.

El día de l'exposició ens vam trobar alguns problemes en el fet d'haver-ho de representar físicament, però al final, exposant el vídeo i amb les nostres explicacions del perquè i com ho vam fer-ho, el resultat va ser com esperàvem.

Amb aquest treball hem après com treballar en grup, aprofitar tots els recursos que tenim a mà i sortir dels problemes quan ens els trobàvem pel camí. Personalment, estem satisfetes amb tot el procés i el resultat final, passant-nos-ho bé i disfrutant al cent per cent el procés de gravació.

Esperem poder tornar a fer projectes d'aquest tipus una altra vegada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada