dimecres, 25 de gener del 2012

Dimarts, 17 de Gener del 2012.

Un cop teníem els flashbacks clars, vam començar a pensar com podíem integrar-los a la història. Per poder fer això, també havíem de deixar clara la història en sí.
La noia surt de casa, una típica tarda de dissabte, i mentres baixa les escales per a dirigir-se a la porta, el seu rostre reflexa tristesa. Surt al carrer, i es dirigeix a la platja mentres contempla la vida tranquil·la del poble. Quan arriba a la platja, es treu les sabates i es dirigeix a les roques que es veuen més properes. S'assenta, i lentament treu un llibre del seu cistell. A poc a poc, es veu com el seu rostre canvia i, enfadant-se, llança el llibre a l'aigua. Baixa de les roques, mentres llàgrimes cauen per les seves galtes s'endinsa al mar fins que queda coberta completament. I no surt.

Dilluns, 16 de Gener del 2012.

Ja teníem la base, havíem de polir els per quès i com els anavem a integrar dins el fil principal de la història. Vam decidir aclarar les idees dels flashbacks.
     
         Flashback 1.
         La noia està assentada al sofà mentre les seves mares l’esbronquen de mala manera.

         Flashback 2.
         La noia està al tren, mira a la gent del seu voltant, que se la mira malament.

       Flashback 3.
         La noia està al sofà (primer pla). El mòbil està a la taula (primer pla). La noia i el mòbil estan a molta distància (pla general).

       Flashback 4.
        La noia baixa per les escales de l’institut, on l’espera algú que l’empeny contra la paret i després         d’espantar-la, l’aparta bruscament i se’n va rient.

       Flashback 5.
        La noia està asseguda al terra del lavabo amb un ganivet a les mans. La banyera està plena. S’està intentant tallar les venes quan de sobte, algú obra la porta, ella s’espanta i tira el ganivet.
 




Divendres, 13 de Gener del 2012.

Ara ja ho teníem tot, només ens faltava integrar els "per quès" dins la nostra història. Pensant, vam arribar a la conclusió de que els flashbacks eren la millor opció per a explicar dos fets alhora, en temps i llocs diferents.

Dimecres, 11 de Gener del 2012.

Ja teníem un personatge i un lloc - ara faltava explicar el per què. Com sabíem que hi havia d'haver algunes causes que haguessin portat a la protagonista a cometre el suicidi, vam començar a pensar en els fets que l'havien portat a prendre aquesta decisió. Donant-li voltes, se'ns van acudir idees com una imatge familiar trencada, amistats inexistents, soledat, no sentir-se estimada...

Dimarts, 10 de Gener del 2012.

Ja tenint-ho tot mínimament clar, vam començar a desenvolupar la història a partir d'aquella idea. El nostre personatge principal era una noia jove que no era feliç, que no es sentia a gust amb la seva vida - que no encaixava en aquest món. Vam situar la història a la platja perquè des d'un principi la nostra imatge mental era ella mirant al mar, i aprofitant que teníem l'oportunitat d'anar a grabar a Calella, vam decidir tirar-ho endavant.

Dilluns, 9 de Gener del 2012.

Abans de Nadal ja teniem pensat quin grup seríem, així que el primer dia ja vam començar directament amb el projecte.

        Inici de la pluja d'idees. 
Teníem clar que la nostra història havia de ser realista, havia de seguir un fil i no teníem en ment que fos una història contemporània i sense sentit general. Com que un dels temes principals era mostrar el pas del temps, una de les primeres idees que es va passar pel nostre cap va ser captar la vida d'una persona, des de que neix fins a la seva mort. Vam descartar la idea perquè vam trobar que ens faltarien personatges per explicar el pas del temps. La segona idea va ser fer un documental breu sobre les fans a Corea, la seva obsessió amb els cantants i com a vegades això és portat a un extrem inimaginable - però també va ésser descartada ja que hauria sigut idoni poder grabar al mateix país, i aquí no disponíem de suficients fonts.
Finalment, ens vam decantar per explicar una historia trista sobre una noia que, per certes conseqüències, no era feliç i decidia acabar amb la seva vida.