dimarts, 6 de març del 2012

Dimarts, 6 de Març del 2012.

PER FI! Ja tenim una idea que ens convenç per al text. Buscant texts sobre suicidis (i, obviament, trobant a mil pàgines la carta d'en Kurt Cobain) hem trobat un poema anònim que ens ha impactat. N'hem extret un fragment, ja que era molt llarg.
Tu muerte se acerca, ¿con ansias la esperas? 
Y aún así, te duele sollozar:
Ya no quieres, ya no ríes, ya no lloras
Y no sueñas más;
¿Y si la vida sólo son injurias?, ¿y si no hay nada más?
- Anònim.

Font.


Dimarts, 6 de Març del 2012.

Avui hem estat publicant tota la feina que vam estar fent durant la setmana anterior, incloent-hi el cap de setmana a Calella. Seguim discutint el tema del text i hem decidit crear una pàgina nova al blog per pujar-hi totes les fotos i tots els vídeos de prova que hem anat gravant durant aquest cap de setmana.

Dilluns, 5 de Març del 2012.

A classe, vam seguir discutint el tema del text, ja que seguim sense idees - i, una altra vegada, vam acabar sense conclusions. Tot i així, a la tarda, vam anar a casa del pare de la Júlia i li vam ensenyar les seqüències que teníem. Li van agradar molt i ens va aconsellar en el tema d'on posar el títol i els crèdits, la música que aniria acompanyant el text, etc.

3 i 4 de Març del 2012, Calella.

Com havíem planejat, el dissabte vam anar a Calella per fer proves i grabar finalment el material que utilitzariem pel nostre projecte. Quan vam arribar, ens vam instal·lar i vàrem anar a donar una volta pel poble per veure i situar els llocs on tindrien lloc les nostres seqüències. Després de dinar vam tornar a la platja a fer les proves que ens facilitarien la grabació final de l'endemà. Al vespre, vam estar muntant les proves que vam aconsseguir per veure més o menys quina durada tindria el projecte i com podíem unir els segments entre sí.
Diumenge ens vam despertar d'hora per a trobar menys gent a la platja i poder aprofitar més el temps de sol que ens donaria un resultat més bo al vídeo, ja que el dissabte ens va ploure i el temps no acompanyava. Basant-nos en les proves, vam poder gravar tot el procés ràpidament. Vam aprofitar també per a fer algunes fotos dels flashbacks, per a després tornar a la casa. Mentres la Júlia es dutxava després d'haver entrar al mar en ple març, l'Esther i l'Aida van començar a editar el vídeo per a tenir-ne també una idea general.
Seguidament, vam dinar i ens en vam anar cap a casa, amb tota la feina ben feta.

27, 28 i 29 de Febrer del 2012.

Durant aquests dies, vam estar discutint com fer i quin seria el text que introduiria al vídeo. Tot i aixi, encara no ens hem posat d'acord i no tenim una idea des d'on partir per a començar a escriure'l. Potser és una de les parts que més ens està costant.