dimecres, 21 de març del 2012

Dilluns, dimarts i dimecres 19, 20 i 21 de Març del 2012 - MACBA.


Aquests tres dies al MACBA, principalment els hem aprofitat per a anar discutint les últimes pinzellades que ens quedaven per aclarar del nostre projecte. 

El dilluns, primerament, ens vam separar en grups. Nosaltres, el B, primer vam fer un taller d'art sonor - que tot i que el monitor era una mica extravagant, el vam trobar molt interessant. Després, ens vam instal·lar a l'aula cero i vam començar a pensar com volíem representar el nostre vídeo materialment.

El dimarts, vam dedicar totes les hores al nostre projecte. Com el nostre treball en sí és un vídeo, vam voler representar el nostre treball de manera física. Per tant, vam escriure el text que la Júlia recita abans de que comenci la història, i el vam acompanyar de fotografies del vídeo. Com l'espai de dins del MACBA era petit, vam decidir sortir a fora i provar com quedaria en un altre espai. Vam trobar les tanques blanques i, al col·locar-ho, ens va agradar el resultat. Com ho havíem de treure, vam voler immortalitzar com volíem presentar-ho fent unes fotos. Després, però, vam presentar la nostra exposició dins l'aula 0.

Dimecres ens tocava exposició del MACBA. Dos guies ens han explicat una mica uns quadres, escultures i vídeos, i després ens han deixat lliures per a veure l'exposició relacionada amb la guerra russa. Com era el cumpleanys de la Júlia, li hem regalat uns cascos; esperem que li agradin!

Aquesta setmana al MACBA, a més a més de profitosa, és diferent. Esperem que demà i demà passat, puguem aprendre més i visitar més coses.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada